Father and son sitting on a bench

FOKUSOMRÅDER

Vi fokuserer på fire områder

hands
ÆRLIGHED

Vi ved, at med oprigtighed
kommer man længest

mom and daughter
SAMARBEJDE

Vi skaber relationer mellem dem, der har brug for hjælp og dem, som brænder for at hjælpe

mom and daughter
OMSORG

Vi behandler andre,
som vi gerne selv vil behandles

girl and little girl finger painting
VELFÆRD

Vi stræber efter at gøre en forskel, så alle har mulighed for god trivsel i hverdagen

woman and girl

VI TILBYDER

Aflastning

At have et barn med handicap kan være en stor udfordring og arbejdsbelastning for forældre og søskende. Derfor bevilliges familier til børn med handicap aflastning i eget hjem gennem deres kommune.

Handicapkonsulenterne yder alle former for aflastning på alle tider af døgnet både permanent og midlertidigt. Ingen opgave er for svær – Ingen opgave er for lille. Handicapkonsulenternes aflastning kan bestå af alt fra personlig pleje 24 timer i døgnet til ledsagelse nogle enkelte timer om ugen. Handicapkonsulenterne dækker alle fysiske og psykiske lidelser og tilstræber altid et godt tværfagligt samarbejde med såvel sagsbehandler som familie.

Handicapkonsulenterne har ufaglært personale samt faguddannet personale i form af pædagog, sosu, sosa eller sygeplejerske. Personalet bliver altid oplært inden de er alene på vagt ligesom de også modtager efteruddannelse ved behov.

Handicapkonsulenterne er stolte af at være kendt for at have en hurtig og professionel tilgang til hver enkelt opgave. Har du en opgave du ønsker løst så kontakt Handicapkonsulenterne på nedenstående formular for et uforpligtigende tilbud.

woman and girl

VI TILBYDER

Afløsning

Ikke alle handicappede unge flytter hjemmefra, når de bliver 18 år. Ofte er de senere klar end deres jævnaldrene "raske" kammerater, og ofte føler forældrene sig ikke trygge eller har brug for selv at blive klar til at give slip på den unge. Andre flytter hjemmefra og har brug for hjæp i deres eget hjem.

Handicapkonsulenterne er glade for at kunne tilbyde hjælp til voksne handicappede, hvad enten de bor hos forældrene eller i eget hjem.

Handicapkonsulenterne går ind og hjælper ved bl.a.:

  • Personlig pleje
  • Praktisk hjælp i hus og have
  • Ledsagelse ud af huset
  • Overvågning dag og nat
  • Chaufføropgaver
  • Aktiviteter til underholdning af borgeren

Vi har et fleksibelt team, som bestræber sig på at levere et stykke professionelt arbejde, således at borgeren og familien mindst muligt mærker tilstedeværelsen af "en fremmed" i deres hjem.

Et voksenliv med handicap har mange udfordringer for både ung og gammel. Handicapkonsulenterne bestræber sig på at lette de handicappede borgeres hverdag samt, hvor der er brug for det, skabe indhold og et så normalt liv som muligt for den handicappede.

Alt vores arbejde dokumenteres naturligvis til såvel borger og familie som kommune.

woman and man in wheel chair
woman and man in wheel chair

TILBUDSFORM HOS

Handicapkonsulenterne

Udfyld felterne for at få tilsendt et tilbud eller ring på tlf. +45 42 24 44 48